banner1.jpg
Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ξεκινά η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2021 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, κατά το διάστημα από, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 έως και Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00.

Η εγγραφή των επιτυχόντων πραγματοποιείται στο ανωτέρω διάστημα υποχρεωτικά ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικών Εγγραφών 2021.

Οι επιτυχόντες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικές Εγγραφές 2021 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr .

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι υποψήφιοι εισάγουν τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Η εφαρμογή θα βρίσκεται σε λειτουργία από σήμερα, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, μετά τις 12:00 το μεσημέρι.

Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι σχολικές μονάδες θα παρέχουν υποστήριξη στους επιτυχόντες, όσον αφορά στους κωδικούς πρόσβασης, ενώ παρέχεται και αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης για τη διευκόλυνσή τους, καθώς και συνοπτικές οδηγίες σε κάθε βήμα.

Η αίτηση εγγραφής των επιτυχόντων μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ενέχει χαρακτήρα Υπεύθυνης Δήλωσης. Οι επιτυχόντες μετά την είσοδο τους στην εφαρμογή θα καλούνται να συμπληρώσουν τον προσωπικό τους Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), ο οποίος θα επιβεβαιώνεται μέσω διαλειτουργικότητας με το Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ. Μεταξύ των υπόλοιπων στοιχείων που ο χρήστης καλείται να συμπληρώσει στην ηλεκτρονική αίτησης εγγραφής του, είναι ο αριθμός ΑΔΤ ή Διαβατηρίου, ο οποίος συνήθως εμφανίζεται προσυμπληρωμένος με την αντίστοιχη τιμή, που ο ίδιος χρήστης συμπλήρωσε στο Μηχανογραφικό Δελτίο του, διατηρώντας όμως τη δυνατότητα τροποποίησης.

Κατά τη διαδικασία της Ηλεκτρονικής Εγγραφής, οι επιτυχόντες είναι απαραίτητο να δηλώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, αριθμό κινητού τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία επιβεβαιώνονται μέσω σχετικών μηχανισμών της ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Επισημαίνεται ότι, η ορθότητα των στοιχείων επικοινωνίας είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς οι Γραμματείες των Σχολών/Τμημάτων θα έχουν τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουν σε περαιτέρω διαδικασίες. Επισημαίνεται, ότι για πρώτη φορά φέτος, παρέχεται η δυνατότητα αναίρεσης αίτησης εγγραφής που έχει καταχωρισθεί και έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου. Έτσι στην περίπτωση που κάποιος διαπιστώσει λανθασμένα στοιχεία στην αίτησή του κατόπιν της οριστικής υποβολής της, έχει τη δυνατότητα μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος να προχωρήσει σε αναίρεση της λανθασμένης αίτησης και την υποβολή νέας. Για τη διαδικασία της αναίρεσης ο χρήστης χρειάζεται να συμπληρώσει τον8ψηφιο κωδικό υποψηφίου και τον Αρ.Πρωτ. της προς κατάργηση αίτησης.

Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων καθορίζεται και πραγματοποιείται από τα αρμόδια Υπουργεία.

Νέα - Ανακοινώσεις

Ανκοίνωση Οριστικού Πίνακα Κατάταξης για το Πρόγραμμα Μαθητείας 2023-2024

Ανακοινώνεται ο οριστικός πίνακας κατάταξης των υποψηφίων μαθητευομένων έτους 2023-2024, που υποβλήθηκαν προς το 2ο ΕΠΑ.Λ. Λουτρακίου, για την ειδικότητα "Τεχνικός Οχημάτων".

Οριστικός Πίνακας Κατάταξης

Ανακοίνωση Προσωρινού Πίνακα Κατάταξης για το Πρόγραμμα Μαθητείας

Ανακοινώνεται ο προσωρινός πίνακας κατάταξης των υποψηφίων μαθητευομένων έτους 2023-2024, που υποβλήθηκαν προς το 2ο ΕΠΑ.Λ. Λουτρακίου, για την ειδικότητα "Τεχνικός Οχημάτων".

Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης

Αξιολόγηση 2022-2023

Τελική Έκθεση Αξιολόγησης του 2ου ΕΠΑΛ Λουτρακίου 2022-2023

Ανακοίνωση Οριστικών Πινάκων Κατάταξης Υποψηφίων Μαθητευομένων – Ζ΄ ΦΑΣΗ 2022-2023

Η διαδικασία ενστάσεων από πλευράς υποψηφίων μαθητευομένων της Ζ΄ φάσης ολοκληρώθηκε, χωρίς να υποβληθεί ένσταση προς το σχολείο μας. Αποτέλεσμα
αυτού είναι ο οριστικός πίνακας να μην διαφοροποιείται σε σχέση με τον προσωρινό.


Οριστικός Πίνακας

Ανακοίνωση Προσωρινών Πινάκων Κατάταξης Υποψηφίων Μαθητευομένων – Ζ ́ ΦΑΣΗ 2022-2023

Κατόπιν έλεγχου και επεξεργασίας των αιτήσεων, των υποψηφίων μαθητευομένων, που υποβλήθηκαν προς το 2ο ΕΠΑ.Λ. Λουτρακίου, για την

ειδικότητα
«Τεχνικός Οχημάτωνανακοινώνεται οπροσωρινόςπίνακαςκατάταξης τους.

Επί του προσωρινού πίνακα είναι δυνατή η υποβολή ενστάσεων στο

ΕΠΑ.Λ. μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος

[mail@2epal-loutr.kor.sch.gr], γίνονται

δεκτές μόνο πλήρως αιτιολογημένες ενστάσεις, από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022.


Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης

Συνολικές επισκέψεις

Web Analytics Made Easy - StatCounter

Χρήστες τώρα

Αυτή τη στιγμή έχουμε 2 επισκέπτες 

Είσοδος χρήστη



Η γνώμη σας για τον ιστότοπό μας